PEMCOJäähdytyksen ammattilainen

TUOTTEETKasettimalliset puhallinpatterit

Kasettipatterit PMFC ja PMSWS

Pemcon toimittamat hiljaiset ja laadukkaat vesikiertoiset puhallinpatterit soveltuvat erinomaisesti niin yksittäisten huoneiden kuin laajojen ostoskeskusten tai toimistotilojen jäähdytykseen ja lämmitykseen. Vakioväri on valkoinen RAL9010, myös kaikki muut RAL-värit ovat saatavilla erikoistoimituksena.

Selkeän ja yksinkertaisen rakenteen ansiosta ne ovat helppoja asentaa ja huoltaa. Säädöt tapahtuvat seinä- tai kaukosäätimellä ja lisävarusteet tarjotaan tarpeen mukaisesti. Puhallinkonvektorit on mahdollista liittää osaksi kiinteistöautomaatiojärjestelmää.


Avaa esite (pdf)


Avaa asennusohje (pdf)


Avaa seinäsäädin ohje (pdf)

PALVELUTHuolto

Pemcon sertifioidut kylmälaiteasentajat hoitavat käynnistykset, huollot ja korjaukset. Näin asiakkaat voivat olla varmoja laitteiden luotettavasta ja taloudellisesta toiminnasta vielä vuosienkin jälkeen.

EU-asetus 842/2006 edellyttää kylmälaitteiden omistajilta, että kaikki kylmälaitteet, joissa on yli 3 kg synteettisiä kylmäaineita (R134a, R410, R407C jne.) tarkastetaan säännöllisesti sertifioidun kylmäammattilaisen toimesta ja näistä tarkastuksista tulee olla pöytäkirjat.

Varaosat

Pemcolta saat alkuperäiset varaosat ja huollon sekä teknisen tuen. Huoltosopimuksella asiakas varmistaa laitteen tai järjestelmän häiriöttömän toiminnan ja lain edellyttämät vuosittaiset vuototarkastukset.

YHTEYSTIEDOT
Myynti

03-8874129

Huolto

03-8874128

Varaosat

03-8874128

Asiakaspalvelu

03-887410